• itulau_fanua

Coils maneta: Atina'e i le Lumanai

O levili manetamaketi o loʻo faʻaalia le tuputupu aʻe taua ona o loʻo i ai se sao taua i le tele o faʻaoga tekonolosi e pei o ata faʻafomaʻi, fesoʻotaʻiga, ma masini faʻapisinisi. A'o fa'aauau pea ona fa'afou ma fa'alautele le alamanuia, o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo vili fa'amageta maualuluga, ma avea ai ma vaega taua o tekonolosi fa'aonaponei.

O lo'o fa'aaogaina fa'amalo fa'amaneta e fa'atupu ai maneta fa'atonutonu, e taua tele i le fa'agaoioia o masini e pei o masini MRI, faiga fa'afeso'ota'i uaealesi ma afi eletise. O nei coils e matua taua tele mo lo latou saʻo, lelei ma faʻamaoni. O le faʻateleina o le taulaʻi atu i le alualu i luma faatekinolosi ma le manaʻoga mo vaega maualuga faʻatinoga o loʻo faʻaosoina ai le manaʻoga mo coils mageta.

E va'ai e le au su'esu'e maketi se fa'atupulaia malosi mo le maketi o le fa'amaneta. E tusa ai ma lipoti talu ai nei, o le maketi o le lalolagi e tatau ona tuputupu ae i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga (CAGR) o le 7.3% mai le 2023 i le 2028. O lenei tuputupu aʻe o loʻo faʻatupuina e le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i tekinolosi tau soifua maloloina, faʻalauteleina o pisinisi tau fesoʻotaʻiga, ma le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi. . Fa'aaogā masini i le fa'agasologa o gaosiga.

O le alualu i luma faatekinolosi e taua tele i le atinaʻeina o maketi. O fa'afouga i le mamanu fa'apipi'i, e pei o le fa'aogaina o mea fa'apipi'i ma fa'ata'amilosaga alualu i luma, o lo'o fa'aleleia atili ai le fa'atinoga, lelei ma le tumau o vili fanua. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi atamai, e aofia ai faiga mataʻituina taimi moni, o loʻo faʻaleleia atili ai le faʻaogaina ma le faʻamaoni.

O le fa'atumauina o le isi lea mea taua e fa'aosoina ai le fa'aaogaina o vili fa'ato'aga. A'o taumafai alamanuia e fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga ma le fa'aaogaina o le malosi, o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo vaega fa'alesiosiomaga ma fa'asao malosi. O pusa fa'amaneta e fai mai mea gafataulimaina ma fuafuaina mo le fa'aogaina lelei o le malosi e fetaui lelei ma nei sini fa'aauau.

I se aotelega, o le atinaʻeina o faʻamoemoega o coils maneta e matua lautele lava. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fa'alauteleina o le fa'aogaina o mea fa'atekonolosi ma atina'e gafataulimaina, o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo vili fa'amaneta maualuluga. Faatasi ai ma le faʻaauauina o faʻatekonolosi faʻafouina ma le popolega mo aʻafiaga o le siosiomaga, o le a iai se sao taua i le tele o faʻaoga tekonolosi i le lumanaʻi, faʻamautinoa le lelei ma le faʻatuatuaina o faʻatinoga i le tele o matata.

123456

Taimi meli: Sep-20-2024